Blog de beauty, lifestyle si review-uri

Review: Baza de machiaj pentru ochi Radiant Professional

Baza machiaj ochi Radiant Professional (3)

Acum doua zile am reusit sa-mi cumpar o baza de machiaj pentru ochi si am ales solutia de la Radiant Professional. Inca invat tehnicile de machiaj si incerc sa ma orientez catre produse accesibile ca pret deoarece am nevoie de cat mai multe ca sa-mi completez geanta de make-up cu toate cele necesare. Pana acum doua zile am folosit un concealer stick de la Rimmel si ma plangeam ca dupa o ora mi se aduna fardul pe pleoape, indiferent ca era pudra sau waterproof. Am inceput sa caut prin magazine un primer bun, special pentru ochi, pentru ca ma temeam ca unul pentru fata mi-ar putea irita ochii. Sephora au doua primer-e de ochi interesante, dintre care unul suporta si fardurile cu particule de sclipici, dar erau in jur de 50 lei fiecare si am zis ca, totusi, sa mai caut. Intr-un final am dat peste cel de la Radiant Professional intr-un magazin Kendra si l-am ales din mai multe motive: pentru ca era accesibil ca pret; firma producatoare era specializata pe solutii profesionale si pentru ca am deja un ruj rezistent Radiant, de care sunt foarte multumita.

Initial, cand am testat produsul in magazin, am fost dezamagita de mirosul foarte urat la primer-ului. Mirosea a ceva gen plastilina veche, iar ingredientele sunau cam… periculos, a ceva de la care s-ar putea sa ma usture ochii. Totusi l-am luat cu incredere si mi-am schimbat parerea ulterior.

Ambalaj

Baza machiaj ochi Radiant Professional (2)

Cum vedeti si in poze, Radiant Professional Eyeshadow Base vine intr-un recipient standard pentru o baza de machiaj pentru ochi. Este mic, rotund si transparent, astfel ca se distinge culoarea bazei si cantitatea. Pe spatele recipientului din plastic sunt trecute ingredientele, cantitatea fiind de 5 grame, iar termenul de valabilitate de 12 luni de la deschidere.

Imi place ca, pe langa capacul cu filet, recipientul are si un capacel transparent ce resigileaza produsul, ramanand astfel ferit de particule de praf, calitatea pastrandu-se mai multa vreme.

Consistenta

Baza machiaj ochi Radiant Professional (1)

Consistenta bazei Radiant este una cremoasa. In ciuda faptului ca tester-ul mirosea urat in magazin, produsul proaspat deschis are un parfum placut, discret. Probabil ca testerul fusese deschis de mult timp si de asta mirosea asa ciudat.

Ingrediente

Baza machiaj ochi Radiant Professional (4)

Aplicare

Baza arata alba in ambalaj dar este incolora la aplicare pe pleoape. Eu o aplic usor cu degetul, ca pe o crema. Imi place ca se usuca rapid si ca pot sa incep machierea dupa cateva secunde.

Cum rezista machiajul pe baza Radiant

Sunt foarte multumita de acest produs si-l recomand tuturor celor in cautare de o baza de machiaj profesionala, disponibila la pret accesibil. Imi permite sa aplic fard crema/rezistent si fard pudra (mat, sidefat, metalic) mult mai usor. Inca nu am incercat si fard cu sclipici. Culorile fardurilor ies mult mai puternice iar difuzarea nuantelor (blending-ul) o realizez usor. Machiajul rezista toata ziua fara probleme si nu am simtit niciun disconfort la nivelul ochilor.

Unde gasiti produsul

Din cate stiu, baza de machiaj pentru ochi Radiant Professional este disponibila doar in magazinele Kendra. Eu am platit pe ea, acum doua zile, 25 lei.

Dupa achizitie am gasit un produs asemanator la Melkior. Mi s-a spus ca primer-ul lor pentru ochi este un produs nou. Costa 29 lei. L-am testat si mi-a placut. Vine in acelasi tip de ambalaj doar ca are o culoare frumoasa, un lila deosebit, dar pe piele este incolor. Puteti sa-l incercati si pe acesta. Mi-a placut finish-ul pudrat pe care il lasa pe piele.

Comments on: "Review: Baza de machiaj pentru ochi Radiant Professional" (1)

  1. […] de mai multe tipuri, bronzer-e, pudre si alte produse de make-up, la preturi medii. De la ei am si baza de machiaj pentru ochi de care sunt foarte multumita si pe care o folosesc […]

Lasa un comentariu la: "Review: Baza de machiaj pentru ochi Radiant Professional"