Blog de beauty, lifestyle si review-uri

Cum indepartez urmele de la etichete de pe produsele de machiaj

cum indepartez urmele etichete machiaj (2)

Cand fotografiam produsele despre care scriam pe blog, incercam sa o fac din unghiuri din care sa nu se vada resturile de etichete si lipici de pe ambalaje. Dupa ce cumpar un produs de makeup obisnuiesc sa dezlipesc eticheta de securitate si pe cele care impiedica desigilarea produsului. Intotdeauna raman urme de lipici si bucatele de etichete pe care nu le puteam indeparta cu apa si sapun, crema sau demachiant. Nu stiam ce sa fac dar am aflat dupa o cautare pe Google si o sa va impartasesc si voua, pentru ca unii dintre voi poate inca n-ati aflat solutia si va va fi de folos.

Desi cred ca se poate folosi aproape orice ulei cosmetic sau alimentar, eu ma bazez pe uleiul meu de cocos pentru ca-mi este mai la indemana. E de ajuns sa aplic o cantitate mica pe zonele pline de lipici si sa masez apasat cu un disc demachiant bun, care nu se destrama. La final indepartez cu apa si sapun uleiul ramas pe ambalaj. Trebuie sa repet procesul de vreo 2-3 ori in cazul lipiciului dificil.

Ca multe uleiuri, cel de cocos pe care-l folosesc eu curata si murdaria de pe ambalaje, nu numai lipiciul. Incercati sa frecati cu ceva non-abraziv, ca sa nu zgariati ambalajele.

cum indepartez urmele etichete machiaj (1)
cum indepartez urmele etichete machiaj (3)
cum indepartez urmele etichete machiaj (4)

Cam atat. Sper sa va fie de folos.

Daca mai cunoasteti si alte metode care functioneaza va rog sa lasati un comentariu.

Lasa un comentariu la: "Cum indepartez urmele de la etichete de pe produsele de machiaj"