Blog de beauty, lifestyle si review-uri

Review: Demachiant pentru ochi Nivea Double Effect

Demachiant ochi Nivea Double Effect (2)

Cum va spuneam intr-un review anterior, pentru curbarea genelor mele scurte si drepte trebuie sa folosesc rimel rezistent la apa. Folosesc de cateva luni un rimel foarte bun, dar avand o consistenta vascoasa, spre deosebire de rimelurile standard, care am inteles ca sunt pe baza de apa, este foarte greu de indepartat de pe gene. Cand mi s-a terminat prima sticla de solutie bifazica L’Oreal, am vrut sa cumpar ceva mai ieftin dar la fel de eficient. Mi se termina destul de repede o sticla de solutie demachianta pentru ochi si, cum am o groaza de produse de cumparat si incercat, trebuie sa am grija sa nu depasesc bugetul. Asa am hotarat sa incerc Nivea Double Effect, care era un pic mai ieftin decat demachiantul bifazic L’Oreal. L-am cumparat acum o luna-doua din Auchan Constanta cu 13 lei.

In primele saptamani de utilizare nu m-am inteles deloc cu acest produs. Indeparta foarte greu rimelul waterproof si trebuia sa frec ochii cu discul demachiant in vreo trei etape ca sa reusesc sa scot tot rimelul de pe gene. Intre timp am gasit o “cale de comunicare” cu acest demachiant si o sa va explic in urmatoarele randuri avantajele si dezavantajele utilizarii, din punctul meu de vedere.

Caracteristicile produsului

Conform promovarii, Nivea Double Effect “indeparteaza eficient machiajul puternic rezistent la apa si protejeaza zona sensibila a ochilor”. Contine extract de albastrele. Recipientul contine 125 ml de solutie care expira in 6 luni de la deschidere.

Ingrediente

Demachiant ochi Nivea Double Effect (1)

Cum folosesc Nivea Double Effect

Cand ma hotarasc sa ma demachiez, agit sticla si aplic o cantitate generoasa pe un disc demachiant obisnuit, tot marca Nivea, apoi presez usor dar ferm ambele pleoape, cat sa imbib toate genele. Imediat incep sa sterg fiecare pleoapa, din interiorul fetei spre exterior, insistand pe coltul pleoapelor, apoi insist separat pe pleoapele superioare si pe cele inferioare. Ma clatesc cu apa calduta bine-bine, dupa care ma tamponez cu prosopul. Sterg iar genele cu partea cealalta (curata) a discului, dupa care clatesc iar ochii cu apa. Ultimul pas este sa sterg usor genele cu prosopul, insistand in coltul exterior al pleoapei inferioare.

Mi-am stabilit acesti pasi pentru demachiere tocmai ca sa nu-mi irit ochii prea tare. Pe gene mai raman urme de rimel dar dispar pana a doua zi.

Aspecte pozitive

Demachiantul Nivea Double Effect indeparteaza fardul de pleoape de orice fel, inclusiv cel rezistent la apa (cum ar fi Maybelline Color Tattoo sau creioanele dermatografe waterproof) cu o singura miscare a discului demachiant.

Ce ma deranjeaza

Nu-mi place ca produsul indeparteaza greu rimelul waterproof si ca imi irita ochii. Dupa demachiere ma ustura si-mi lacrimeaza ochii pentru un timp, dar nu este asa de rau ca atunci cand am folosit alte produse. Reamintesc ca am probleme cu sindromul ochiului uscat si nu am voie sa folosesc produse care pot irita ochii.

Concluzie

Cred ca dupa ce voi termina sticla aceasta imi voi cumpara varianta L’Oreal, cu care m-am inteles mult mai bine si despre care o sa va povestesc in curand.

Va recomand produsul doar daca folositi rimel obisnuit. Este un produs foarte eficient in indepartarea fardului de pleoape si a rimelului non-waterproof.

Voi ce demachiant folositi pentru rimel waterproof?

Lasa un comentariu la: "Review: Demachiant pentru ochi Nivea Double Effect"