Blog de beauty, lifestyle si review-uri

Review: Fard de pleoape Essence Quattro 07 Over the Taupe

fard pleoape essence taupe (1)

Iubesc nuantele taupe pentru ochi! Imi place ca o culoare pamantie, neutra si neatragatoare arata atat de bine pe pleoape, reflectand maro, mov si gri in functie de lumina. Cred ca denumirea “eyeshadow” (umbra pentru ochi) este foarte potrivita pentru aceste nuante pentru ca efectul este intr-adevar de umbre si poti crea cu ele combinatii “smokey eyes” naturale.

Primul taupe pe care l-am folosit a fost cel de la Maybelline, Color Tattoo, pe care nu-l pot manevra cum trebuie pentru ca este cremos si waterproof. Cum Melkior nu are taupe, iar Parisax e in alt oras, mi-am cumparat trusa Essence cu patru nuante, 07 Over the Taupe. Cautam nuante mate insa observ ca ma inteleg destul de bine si cu cele sidefate din trusa Essence.

fard pleoape essence taupe (3)

Trusa 07, Over the Taupe, contine patru nuante armonizate pentru un machiaj taupe. Este vorba de un taupe brun sidefat; un taupe clasic sidefat, cu mai mult gri si mov in el; un gri deschis mat, cu o idee de maro in el; si un alb-bej mat pentru iluminarea zonei de sub sprancene.

Ingrediente:

fard pleoape essence taupe (5)

Mi s-a parut foarte ciudat ca pe site-ul producatorului nu figureaza parabenii printre ingredientele acestui produs, iar pe ambalaj apar.

Consistenta fardurilor din trusa este una matasoasa-uscata si lasa praf cand se introduce pensula; trebuie sa suflu dupa ce o folosesc.

Culorile nu sunt destul de pigmentate, deci trebuie aplicate peste primer, in mai multe straturi, pentru ca nuanta finala de pe pleoapa sa aiba aceeasi intensitate ca in trusa. Mentionez ca folosesc pensula Ecotools, care preia o cantitate generoasa de fard.

fard pleoape essence taupe (2)
fard pleoape essence taupe (4)

Am cumparat Essence quattro 07 Over the Taupe dintr-un magazin de cartier din Constanta la pretul maxim recomandat de producator de 16.7 lei.

Comments on: "Review: Fard de pleoape Essence Quattro 07 Over the Taupe" (5)

  1. Ce bine ca nu l-am cumparat. Desi avea tester si parea pigmentat, m-am cam saturat de fardurile de la Essence.. unele nu-s pigmentate deloc :-<

    • Da… nici fardurile nu sunt bune si nici primer-ul de ochi. In schimb au creioane foarte cremoase si rimeluri ca lumea.

  2. Mie-mi place primerul, e preferatul meu :))

  3. la fel ca tine, iubesc cu culoarea taupe, mai precis varianta mata. Am gasit ceva asemanator la Flormar, insa intr-o trusa cu 5 culori dintre care aproape doar pe asta o consum. Spuneai de Melkior ca nu au – dupa muulte cautari in varianta mata am gasit o nuanta fantastica a Melkior: o nuanta de capuccino-taupe, pigmentata, iar praful nu este atat de fainos, se lipeste frumos pe pleoapa: http://www.melkior.ro/paleta-3-farduri-mate-melkior_p5324

Lasa un comentariu la: "Review: Fard de pleoape Essence Quattro 07 Over the Taupe"