Blog de beauty, lifestyle si review-uri

Review: Rimel Maybelline Volum Express Turbo Boost

maybelline volum express turbo boost (2)

Am placerea sa va prezint cel mai prost rimel pe care l-am folosit vreodata – Maybelline Volum Express Turbo Boost. Desi numele pompos sugereaza ca produce volum maxim genelor, la mine nu are niciun efect in afara de colorare.

Va povesteam in recenzii anterioare ca genele mele sunt scurte si drepte, iar pentru curbare am nevoie de cleste si rimel waterproof. Totusi, daca folosesc rimeluri non-waterproof si trag de gene jumatate de ora, observ o idee de curbare. Din pacate cu rimelul acesta nu se intampla nimic bun.

Efectul la mine

Rimelul este foarte apos, ca o “apa chioara” daca vreti, si imi uda fleasca genele, pur si simplu. Periuta este subtire, cu peri scurti, si nu “prinde” genele, deci nu pot aplica rimelul de la radacina lor, pana la varf.

maybelline volum express turbo boost (1)

Nu inteleg de ce promite volum de pana la 5 ori mai mare. Ce-am mai observat este ca nu incarca genele, din moment ce este foarte apos, si dureaza ceva pana se usuca. Cel mult am reusit sa-l folosesc peste un rimel waterproof, dar, din cauza ca este foarte apos, imi coboara un pic genele si-mi cam strica treaba facuta cu clestele de curbare.

Nu am platit mult pe el. Cred ca am dat 15 lei acum jumatate de an si l-am folosit de vreo 4-5 ori.

Sunt curioasa daca e cineva multumit de acest produs.

Lasa un comentariu la: "Review: Rimel Maybelline Volum Express Turbo Boost"