Blog de beauty, lifestyle si review-uri

Cum am scapat de ochelarii de vedere cu picaturile Optrex

scapat ochelarii vedere picaturile Optrex

Ce-i drept, dioptriile mele sunt mici, -0.5 la ambii ochi, dar am citit că asta e limita de la care se recomandă, sau nu, sa porți ochelari. Mai exact, unele persoane cu -0.5 au nevoie de ochelari ca să vadă mai bine, altele nu, în funcție de recomandările medicului sau nevoile personale.

Eu am fost la un control oftalmologic acum câțiva ani pentru că mă usturau foarte tare ochii, zilnic, de-mi venea să-i scot, și nu mai vedeam clar nici la depărtare, nici de aproape. Medicul mi-a spus că sufăr de sindromul ochiului uscat și că trebuie să folosesc zilnic lacrimi artificiale Systane Balance, împreună cu purtarea ochelarilor de vedere.

Am purtat cam doi ani ochelari și am folosit picăturile, dar problema ochilor nu s-a remediat decât temporar, la început, și asta numai când purtam ochelarii, nu datorită picăturilor respective, care erau total ineficiente.

De-a lungul timpului am încercat să găsesc și alte soluții dar fără succes până acum două luni, când am văzut o reclamă la TV care mi-a atras atenția.

O mică mențiune! Vreau să știți ca ce scriu acum nu este o reclamă, chiar dacă așa sună. Este părerea mea personală. Chiar cred în acest produs și vorbesc din experiența personală.

Revenind, acum două luni am văzut la TV reclama la sprayul pentru ochi Optrex, în care produsul era promovat ca fiind o soluție inovatoare pentru ochi obositi/uscați, conceput în așa fel încât să poată fi solosit peste ochii închiși, chiar și peste machiaj. Wow! M-am gândit că dacă produsul ăsta face ce spune, este exact ceea ce-mi trebuie! M-am uitat pe net după prețuri și disponibilitate în farmacii, iar când m-am hotărât să-l încerc, am ales varianta sub formă de picături pentru că era mai ieftină. Am zis că dacă picăturile își fac treaba, voi cumpăra ulterior sprayul. Eram sceptică după ce-am încercat atâtea produse scumpe dar ineficiente.

Optrex este disponibil în variante sub formă de picături și spray, pentru ochi uscați, obosiți sau iritați. Am ales Optrex pentru ochi obosiți.

Consistența picăturilor este lichidă, apoasă, transparentă. Se folosesc ușor, fără probleme. Eu aplic câte o picătură în fiecare ochi atunci când simt nevoia.

Vreau să spun că și-au făcut treaba într-un minut, de la prima aplicare. Sunt cele mai bune picături pentru ochi uscați sau obosiți pe care le-am încercat. Sunt și disponibile la un preț accesibil, în jur de 35 lei.

Le recomand din toată inima, mai ales că, de când le folosesc, și vorbesc serios, nu am mai avut nevoie de ochelarii de vedere. Vederea mi s-a îmbunătățit cu 70% deci văd mult mai clar totul. Nu am mai folosit ochelarii nici pentru TV, nici la calculator, nici în altă parte. Avantajele sunt foarte multe.

Dacă aveți problemele pe care le-am avut eu cu ochii, încercați produsul și aștept impresiile mai jos, în comentarii.

Comments on: "Cum am scapat de ochelarii de vedere cu picaturile Optrex" (1)

  1. “Sunt cele mai bune picături pentru ochi uscați sau obosiți pe care le-am încercat.” CUM pot sa fie cele mai bune daca sunt singurile picaturi de ochi pe care le-ai incercat ?

Lasa un comentariu la: "Cum am scapat de ochelarii de vedere cu picaturile Optrex"